Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü’nde eğitim gören öğrenciler, her gün taşımalı eğitim gören 2 bin 300 öğrencinin yemeklerini hazırlıyor. Öğrenciler bu...Devamı için tıklayınız
yemek tarifi, yemek yapma, lezzet, mutfak, yemek kültürü, malzemeler, sebzeler, etler, soslar, baharatlar, yemek tarihi, lezzetler, yemek kültürleri, yerel lezzetler, mutfak teknikleri, yemeklerin kültürel anlamı, yemeklerin tarihçesi, yemeklerin sağlık etkileri, yemeklerin yerel malzemelerle yapımı, yemeklerin yerel kültürlerle ilişkisi, yemeklerin yerel lezzetlerinin keşfi
Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya
info@yemekhaberleri.com.tr