YemekHaberleri

Okulların açılması hazır yemek sektörüne de hareketlilik getirdi

Okulların yüz yüze eğitimle açılması, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinden olumsuz etkilenen hazır yemek sektöründe de hareketliliği beraberinde getirdi.

yemek tarifi, yemek yapma, lezzet, mutfak, yemek kültürü, malzemeler, sebzeler, etler, soslar, baharatlar, yemek tarihi, lezzetler, yemek kültürleri, yerel lezzetler, mutfak teknikleri, yemeklerin kültürel anlamı, yemeklerin tarihçesi, yemeklerin sağlık etkileri, yemeklerin yerel malzemelerle yapımı, yemeklerin yerel kültürlerle ilişkisi, yemeklerin yerel lezzetlerinin keşfi

195
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@yemekhaberleri.com.tr

yemekhaberleri.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları aa firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Haber Sitesi Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.