Kokusuyla dikkat çeken pıltan (çemen bitkisi) otu Bitlis’teki yöresel yemeklere lezzet katıyor.Mutki ilçesinde ve Nemrut Dağı’nda doğal olarak yetişen pıltan otu, Bitlis yöresinde kullanılan çolek çorbası...Devamı için tıklayınız
yemek tarifi, yemek yapma, lezzet, mutfak, yemek kültürü, malzemeler, sebzeler, etler, soslar, baharatlar, yemek tarihi, lezzetler, yemek kültürleri, yerel lezzetler, mutfak teknikleri, yemeklerin kültürel anlamı, yemeklerin tarihçesi, yemeklerin sağlık etkileri, yemeklerin yerel malzemelerle yapımı, yemeklerin yerel kültürlerle ilişkisi, yemeklerin yerel lezzetlerinin keşfi
Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya
info@yemekhaberleri.com.tr