Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, merkeze bağlı 24 okuldaki taşımalı öğrencilere yönelik öğlen arası sıcak yemek üreten Hürriyet Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yemekhanesinde incelemelerde bulundu...
yemek tarifi, yemek yapma, lezzet, mutfak, yemek kültürü, malzemeler, sebzeler, etler, soslar, baharatlar, yemek tarihi, lezzetler, yemek kültürleri, yerel lezzetler, mutfak teknikleri, yemeklerin kültürel anlamı, yemeklerin tarihçesi, yemeklerin sağlık etkileri, yemeklerin yerel malzemelerle yapımı, yemeklerin yerel kültürlerle ilişkisi, yemeklerin yerel lezzetlerinin keşfi
Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya
info@yemekhaberleri.com.tr