Elazığ’da yaşayan Yunus Saylan, 4 buçuk yıl önce sigarayı bırakıp şimdiye kadar 38 bin lira topladı. Topladığı paralarla Fırat Üniversitesinde okuyan bin öğrenciye yemek fişi dağıtırken, şehitler için...Devamı için tıklayınız
yemek tarifi, yemek yapma, lezzet, mutfak, yemek kültürü, malzemeler, sebzeler, etler, soslar, baharatlar, yemek tarihi, lezzetler, yemek kültürleri, yerel lezzetler, mutfak teknikleri, yemeklerin kültürel anlamı, yemeklerin tarihçesi, yemeklerin sağlık etkileri, yemeklerin yerel malzemelerle yapımı, yemeklerin yerel kültürlerle ilişkisi, yemeklerin yerel lezzetlerinin keşfi
Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya
info@yemekhaberleri.com.tr