Akdeniz Üniversitesi, öğrencilere Yörük kültürünü tanıtmak amacıyla merkezi yemekhanesinde bölgeye özgü yörük yemekleri menüsü sunmaya başladı. Öğrenciler her ay farklı bir Yörük menüsü ile tanışacak.Akdeniz...Devamı için tıklayınız
yemek tarifi, yemek yapma, lezzet, mutfak, yemek kültürü, malzemeler, sebzeler, etler, soslar, baharatlar, yemek tarihi, lezzetler, yemek kültürleri, yerel lezzetler, mutfak teknikleri, yemeklerin kültürel anlamı, yemeklerin tarihçesi, yemeklerin sağlık etkileri, yemeklerin yerel malzemelerle yapımı, yemeklerin yerel kültürlerle ilişkisi, yemeklerin yerel lezzetlerinin keşfi
Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya
info@yemekhaberleri.com.tr