YemekHaberleri

Yemek fabrikasında işçilikten patronluğa adım adım ilerledi #erzurum

Erzurum'da "yapamazsın" diyenlere aldırış etmeden devlet desteğiyle hayalindeki işi kuran eski yemek fabrikası işçisi girişimci Yasemin Bülbül, devlet desteğiyle açtığı lokanta ve kafeteryada patron olmanın.

yemek tarifi, yemek yapma, lezzet, mutfak, yemek kültürü, malzemeler, sebzeler, etler, soslar, baharatlar, yemek tarihi, lezzetler, yemek kültürleri, yerel lezzetler, mutfak teknikleri, yemeklerin kültürel anlamı, yemeklerin tarihçesi, yemeklerin sağlık etkileri, yemeklerin yerel malzemelerle yapımı, yemeklerin yerel kültürlerle ilişkisi, yemeklerin yerel lezzetlerinin keşfi

68
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@yemekhaberleri.com.tr

yemekhaberleri.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları Sabah firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Haber Sitesi Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.