Diyarbakır’dan dünyaya açılan bir lezzet olan Kadayıfçı Sıtkı Usta Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde 5 bin yetim çocuğa yiyecek ve kıyafet ulaştırdı.1968 yılından bugüne tam 54 yıldır, damak tadına.
yemek tarifi, yemek yapma, lezzet, mutfak, yemek kültürü, malzemeler, sebzeler, etler, soslar, baharatlar, yemek tarihi, lezzetler, yemek kültürleri, yerel lezzetler, mutfak teknikleri, yemeklerin kültürel anlamı, yemeklerin tarihçesi, yemeklerin sağlık etkileri, yemeklerin yerel malzemelerle yapımı, yemeklerin yerel kültürlerle ilişkisi, yemeklerin yerel lezzetlerinin keşfi
Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya
info@yemekhaberleri.com.tr