YemekHaberleri

Araştırma: Sadece sebze yemek kalp hastalığı riskini azaltmıyor

İngiltere’de yapılan bir çalışma, tek başına sebze tüketmenin kalp hastalıkları riskini azaltmadığını gösterdi.

yemek tarifi, yemek yapma, lezzet, mutfak, yemek kültürü, malzemeler, sebzeler, etler, soslar, baharatlar, yemek tarihi, lezzetler, yemek kültürleri, yerel lezzetler, mutfak teknikleri, yemeklerin kültürel anlamı, yemeklerin tarihçesi, yemeklerin sağlık etkileri, yemeklerin yerel malzemelerle yapımı, yemeklerin yerel kültürlerle ilişkisi, yemeklerin yerel lezzetlerinin keşfi

149
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@yemekhaberleri.com.tr

yemekhaberleri.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları aa firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Haber Sitesi Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.