Yediğimiz yemeklerin ve içtiğimiz içkilerin, özellikle şarapların, lezzetinin kendimiz için nasıl olduğunu az çok anlarız ama konu gerçek bir analize geldiği zaman degüstasyon uygulanmalıdır. Degüstatör olarak adlandırılan uzmanların yaptığı yemek ve şarap analiz yöntemi olan degüstasyon nedir, nasıl öğrenilir gelin yakından bakalım.
yemek tarifi, yemek yapma, lezzet, mutfak, yemek kültürü, malzemeler, sebzeler, etler, soslar, baharatlar, yemek tarihi, lezzetler, yemek kültürleri, yerel lezzetler, mutfak teknikleri, yemeklerin kültürel anlamı, yemeklerin tarihçesi, yemeklerin sağlık etkileri, yemeklerin yerel malzemelerle yapımı, yemeklerin yerel kültürlerle ilişkisi, yemeklerin yerel lezzetlerinin keşfi
Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya
info@yemekhaberleri.com.tr