Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu Mekke Ayniyat ve İaşe Ekip Başkanı Bünyamin Kahraman, Başkanlık olarak Türkiye’den getirdikleri özel aşçılarla hacı adaylarına Türk damak zevkine uygun yemekler hazırladıklarını söyledi.
yemek tarifi, yemek yapma, lezzet, mutfak, yemek kültürü, malzemeler, sebzeler, etler, soslar, baharatlar, yemek tarihi, lezzetler, yemek kültürleri, yerel lezzetler, mutfak teknikleri, yemeklerin kültürel anlamı, yemeklerin tarihçesi, yemeklerin sağlık etkileri, yemeklerin yerel malzemelerle yapımı, yemeklerin yerel kültürlerle ilişkisi, yemeklerin yerel lezzetlerinin keşfi
Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya
info@yemekhaberleri.com.tr