Hijyen konusu son yıllarda popülaritesini hiç kaybetmiyor. Yeni yapılan çalışmalar ise hijyen kuralları ile ilgili birçok şeyi altüst etti. Yeni yapılan bir çalışmada restoranlar, kafeler mercek altına alındı. Sonuçlar, masalarda duran tuzluk ve karabiberliklerin durumunun vahametini gözler önüne serdi. ABC Laboratuvarları’nın yapılan bir araştırma restoranlarda kullanılan tuzluk ve biberlikler hakkında şok edici gerçekleri ortaya çıkardı.
yemek tarifi, yemek yapma, lezzet, mutfak, yemek kültürü, malzemeler, sebzeler, etler, soslar, baharatlar, yemek tarihi, lezzetler, yemek kültürleri, yerel lezzetler, mutfak teknikleri, yemeklerin kültürel anlamı, yemeklerin tarihçesi, yemeklerin sağlık etkileri, yemeklerin yerel malzemelerle yapımı, yemeklerin yerel kültürlerle ilişkisi, yemeklerin yerel lezzetlerinin keşfi
Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya
info@yemekhaberleri.com.tr