Baharat, kuruyemiş hatta süt ürünlerinde dahi görülebilen ‘aflatoksin’ maddesi kansere davetiye çıkarıyor. Uygun koşullarda saklanmayan yiyeceklerin içinde küf görüldüğünü ve küflerin oluşturduğu toksik bir madde olan aflatoksinin zehir saçtığını söyleyen uzmanlar önemli açıklamalarda bulundu.
yemek tarifi, yemek yapma, lezzet, mutfak, yemek kültürü, malzemeler, sebzeler, etler, soslar, baharatlar, yemek tarihi, lezzetler, yemek kültürleri, yerel lezzetler, mutfak teknikleri, yemeklerin kültürel anlamı, yemeklerin tarihçesi, yemeklerin sağlık etkileri, yemeklerin yerel malzemelerle yapımı, yemeklerin yerel kültürlerle ilişkisi, yemeklerin yerel lezzetlerinin keşfi
Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya
info@yemekhaberleri.com.tr